Prva faza rukometnog Eura je završena, a ovdje pogledajte Top 5 golova iz nje

Tu je i pogodak kojeg je islandski golman postigao u Alilovićevu mrežu

28.01.2015., Ali Bin Hamad Al Attiya Arena, Al Sadd, Doha, Katar - 24. svjetsko rukometno prvenstvo, cetvrtfinale, Hrvatska - Poljska. Mirko Alilovic. 
Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL/PIXSELL

Prva faza natjecanja na Europskom prvenstvu u Poljskoj završila je relativno sretno za hrvatske rukometaše. Plasirali su se u drugi krug iako nisu prenijeli željena četiri, već samo dva boda.

Nakon odigranih svih utakmica u skupinama A i B Europska rukometna federacije (EHF) na svome je službenom kanalu na YouTubeu objavila pet najboljih golova. Hrvatskih rukometaša nema u topu 5, ali u odabrane je akcije ušao jedan pogodak protiv naše reprezentacije.

Gustavsson nasamario Alilovića

Radi se o golu koji je u 3. kolu postigao islandski golman Björgvin Pall Gustavsson. Iznenadio je 30-godišnji čuvar mreže svoga kolegu na drugoj strani Mirka Alilovića, ali slaba mu je to bila utjeha jer je Hrvatska na koncu slavila s uvjerljivih 37-28.

Mjesta u objavljenom videu se našlo i za lob Islanđanina Roberta Gunnarssona, prekrasan gol s krila Norvežanina Christiana O’Sullivana i ‘bombu’ Francuza Luca Abaloa, a prvo je mjesto pripalo nekadašnjem rukometašu Zagreba, makedonskom reprezentativcu Kirilu Lazarovu, koji je okončao cepelin protiv Francuske.