Rakitić kaže da nitko nije kao Messi i zahvaljuje Bogu što igra s njim

Barcelona je svladala Bayern u Ligi prvaka, a Rakitić iznosi svoje dojmove

FOTO: AFP

Nakon što je Barcelona uvjerljivo svladala Bayern, svoja razmišljanja je iznio hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić, koji igra za španjolski klub. Katalonski tim slavio je s 3-0, a Rakitić je asistirao za drugi gol svoje momčadi.

– Ovim rezultatom napravili smo veliku stvar. Igrali smo dobro, tražili smo pogodak i na kraju zasluženo slavili. Niti u jednom trenutku nismo spustili ritam, a uz to smo iznad sebe imali impresivnu publiku – rekao je Rakitić koji je započeo akciju kod drugog Messijevog pogotka.

Nevjerojatan napad

– Imamo nevjerojatne igrače u napadu. Ne postoji nitko poput Messija na svijetu, a hvala Bogu da igra za nas. Jako smo sretni zbog njegovih pogodaka i više od svega cjelokupnog rada na današnjoj utakmici – dodao je Rakitić.

Vezni igrač Hrvatske odigrao je dobru utakmicu, jednom je pucao pored gola, a u 82. minuti ga je zamijenio Xavi Hernandez.

– Jako smo zadovoljni onim što smo napravili. Učinili smo sve što je trener tražio od nas – rekao je.

Uzvrat za šest dana

Uzvrat se igra za šest dana u Muenchenu, a Rakitić napominje da je Bayern puno opasniji kada igra doma. Barcelona ima veliku prednost za uzvrat, no hrvatski reprezentativac je oprezan.

– Znamo da je Bayern snažna momčad. Već su se vraćali iz zaostatka i bit će nam tešjko igrati na njihovom stadionu. Trebat ćemo dati sve od sebe – izjavio je hrvatski reprezentativac.