Rakitić nakon poraza kaže da se ne treba opradavati time što Messi ne može igrati

Barcelona je poražena na gostovanju kod Seville

Barcelona's Croatian midfielder Ivan Rakitic (C) vies with Athletic Bilbao's midfielder Benat Etxebarria (R) during the Spanish Supercup second-leg football match FC Barcelona vs Athletic club Bilbao at the Camp Nou stadium in Barcelona on August 17, 2015. AFP PHOTO / JOSEP LAGO
FOTO: AFP

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić, koji je u Sevilli odigrao svih 90 minuta u porazu Barcelone 1-2, rekao je da ga rezultat boli jer su imali puno neiskorištenih prilika.

“Izgubiti na ovaj način boli. Uvijek boli kada izgubiš, ali posebno ovako kako smo danas poraženi. Imali smo nekoliko prilika, a oni su zabili golove iz svoje jedine dvije šanse. Sada je važno dići se. U idućim utakmicama moramo dati sve od sebe”, rekao je Rakitić, koji je u 89. minuti pokušao postići izjednačujući pogodak, ali je njegov udarac s 15-ak metara završio u bloku.

Ozljede su dio nogometa

Barcelona je igrala bez ozlijeđenih Lionela Messija i Andresa Inieste, no Rakitić nije time htio opravdati poraz. “Imamo ozlijeđene igrače, međutim to je dio nogometa. I ostale momčadi također imaju isti problem i ne treba misliti na to. Ozljede naših igrača nas bole i nadamo se da će se što prije oporaviti”, rekao je.