Rakitić uoči Rome nahvalio Džeku (kojeg smatra jednim od najboljih napadača na svijetu)

'Pratim Serie A jer mnogo mojih suigrača iz reprezentacije sada igra tamo'

Barcelona's Croatian midfielder Ivan Rakitic (C) celebrates after scoring during the UEFA Champions League Final football match between Juventus and FC Barcelona at the Olympic Stadium in Berlin on June 6, 2015.
FOTO: AFP

Barcelona u srijedu gostuje na Olimpijskom stadionu u Rimu gdje će u sklopu prvog kola Lige prvaka zaigrati protiv Rome. Utakmicu bi od početka trebao započeti hrvatski reprezenztativac Ivan Rakitić, koji smatra da je utakmica posebno važna jer je prva.

“Igrat ćemo na punom stadionu. Bit će to sjajna utakmica. Oni su vrlo dobro organizirana ekipa. Baš kao i mnoge talijanske momčadi i oni znaju što napraviti u svakoj fazi utakmice”, kaže Rakitić.

Hvali Džeku

“U napadu su se jako pojačali dolaskom Džeke, jednog od najboljih napadača na svijetu. Roma je ove godine dobro pojačala momčad i tamo imam nekoliko prijatelja. Bit će ovo teška skupina”, rekao je veznjak Barcelone te je dodao da voli talijansku ligu i da ju je uvijek pratio jer je geografki blizu Švicarskoj i Hrvatskoj.

https://www.youtube.com/watch?v=BCnNwTj3l20
“Mnogo mojih suigrača iz reprezentacije sada igra tamo pa pratim kako im ide i želim im uvijek sve najbolje, osim kada igraju protiv nas”, dodao je Rakitić. Za kraj je rekao kako Barcelona ove godine želi obraniti naslov prvaka te postati prva momčad kojoj je to uspjelo.