Realovi igrači dobili nove aute, a ovdje možete vidjeti koje su odabrali

Najpopularniji automobil u svlačionici Reala jest Q7

31.08.2015., Zagreb, hotel AS - Okupljanje hrvatske nogometne reprezentacije uoci kvalifikacijskih utakmica s Azerbajdzanom i Norveskom. Luka Modric.
Photo: Igor Kralj/PIXSELL
FOTO: PIXSELL

Realov sponzor Audi isporučio je igračima i stručnom stožeru novu pošiljku automobila. Za razliku od prošlih godina, kada je primopredaja skupocjenih jurilica bila pravi spektakl i događaj o kojem se pričao danima, ove su godine Audiji stigli gotovo u tajnosti. Bez novinara i fotografa, samo za oči djelatnika kluba.

Najpopularniji Q7

Prema odabiru, najpopularniji automobil u svlačionici Reala jest Q7. Drugu generaciju SUV-a izabralo je čak 14 od 23 igrača i članova stručnog stožera. No, neki su izabrali i prave jurilice.

Poput Cristiana Ronalda i Ramosa, koji su dobili na korištenje RS 6 Avant kojeg krasi 560 konjskih snage. Isco je bio ‘skroman’ zadovoljio se s S7, dok je Varaneizabrao SQ5 TDI. Trener je izabrao pravu krstaricu – Audi A8 je od sada u rukama Rafe Beniteza.

Hrvati su jednako razmišljali. Luka Modrić i Mateo Kovačić će na trening s Q7, kao i pola svlačionice. Siroti, valjda će ih znati razlikovati na parkingu.

https://twitter.com/UltraSuristic/status/659637699075293184?ref_src=twsrc%5Etfw