Nekad je nužno odabrati stranu

Reprezentacija je za mene završena priča, tvrdi Eduardo da Silva

Općinsko državno odvjetništvo u Puli tvrdi da je policajac 29-godišnjaka ozlijedio namjerno

15.10.2013., Hampden Park, Glasgow, Skotska - Kvalifikacijska nogometna utakmica za Svjetsko prvenstvo 2014. u Brazilu, skupina A, Skotska - Hrvatska. Eduardo Da Silva.
Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Bivši napadač hrvatske nogometne reprezentacije i novi/stari član Šahtarove momčadi Eduardo da Silva (32) objasnio je za brazilski O Globo razloge povratka u Europu i potvrdio da se nema namjere vratiti u hrvatsku izabranu vrstu. Vijest prenosi nogometni portal Goal.

U srijedu je Eduardo postigao svoj prvi pogodak u drugom mandatu za ukrajinski klub u kojem je igrao od 2010. do 2014. godine. Gol je postigao protiv Volina u utakmici drugog kola ukrajinskog nogometnog prvenstva u kojem je njegova momčad upisala 4-1 pobjedu.

Prilika koja se ne propušta

“Šahtar jako dobro poznajem i nakon odlaska Douglasa Coste i Luiza Adriana shvatio sam da ovu priliku ne smijem propustiti”, izjavio je Da Silva i osvrnuo se na sastav Nike Kovača:

“Kada sam nakon Svjetskog prvenstva potpisao za Flamengo klub mi je dao nekoliko dana da riješim privatne stvari u Hrvatskoj. Tada sam se službeno oprostio od reprezentacije i unatoč povratku u Europu mišljenje nisam promijenio. Puno sam dao reprezentaciji i smatram da je ta priča gotova.”