Rijeka i njen kapetan Knežević sporazumno su raskinuli suradnju

'Odmorit ću se do zime i vidjeti hoću li ću nastaviti igrati', kazao je Knežević

28.11.2013., stadion Kantrida, Rijeka - Europska liga, 5. kolo, skupina I, HNK Rijeka - Vitoria S.C. Dario Knezevic. Photo: Daniel Kasap/PIXSELL
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Hrvatski nogometni prvoligaš Rijeka i kapetan momčadi Dario Knežević sporazumno su raskinuli suradnju, javlja službena internetska stranica kluba.

“Ovime završava jedna nevjerojatna epizoda u mom životu, u klubu koji me afirmirao i pomogao mi da postanem reprezentativac, te da ostvarim svoje dječačke snove. Zahvalio bih se svima s kojima sam dijelio i dobro i zlo svih ovih godina i trenerima, suigračima, zaposlenicima kluba i naravno našim navijačima predvođenih Armadom”, poručio je 33-godišnji branič koji je s hrvatskom reprezentacijom igrao na Europskom prvenstvu 2008. godine i dodao:

Upitan nastavak karijere

“Odmorit ću se do zime i vidjeti hoću li ću nastaviti igrati ako se nađem u nekom zanimljivom projektu. Nakon toliko godina profesionalnog nogometa veselim se i jednom periodu bez obaveza. Ako budem potreban klubu u budućnosti u nekoj drugoj ulozi, tu sam.”

Za hrvatsku reprezentaciju Knežević je sakupio 13 puta, a postigao je i jedan pogodak. Zabio je u 4-0 pobjedi protiv Hong Konga u prijateljskoj utakmici 2006. godine.