Nekad je nužno odabrati stranu

Roma i Milan remizirali su u utakmici koja bi mogla biti oproštajna za njihove trenere

U 60. minuti trener Milana Siniša Mihajlović zaradio je isključenje

Roma's midfielder from Italy Alessandro Florenzi (L) fights for the ball against AC Milan's forward from Brazil Luiz Adriano during the Italian Serie A football match AS Roma vs AC Milan on January 9, 2016 at Rome's Olympic stadium.  / AFP / ANDREAS SOLARO
FOTO: AFP

U derbiju 19. kola talijanske Serie A, u Rimu su Roma i Milan odigrali bez pobjednika, 1:1. Bio je to već četvrti remi za rimsku momčad u posljednjih pet utakmica.

Roma je povela već u 4. minuti pogotkom glavom Antonia Rüdigera, a za Milan je izjednačio Juraj Kučka u 50. minuti. Ova utakmica bez pobjednika bi mogla biti posljednja možda i za oba trenera – Romina Rudya Garciju, ali i Milanova Siniša Mihajlovića, koji je čak zaradio i isključenje na utakmici.

Mihajlović šutnuo bočicu

Trener Milana isključen je u 60. minuti zbog šutiranja bočice za vodu, nezadovoljan promašajem Kučke, inače jedinog strijelca na utakmici za ‘rossonere’.

 

Na ljestvici Serie A Vodi Inter s 39 bodova ispred Napolija (38) i Fiorentine (38), Roma je ostala peta s 34, a Milan je šesti s 29.