Nekad je nužno odabrati stranu

Ronaldinho je s nekoliko poteza, a posebno jednim, oduševio publiku u Manchesteru

Legendarni Brazilac sudjelovao je na humanitarnoj utakmici na Old Traffordu

FOTO: Screenshot

Sinoć je na Old Traffordu odigrana Unicefova humanitarna utakmica koju je organizirao David Beckham. Iako su se tamo našle legende svjetskog nogometa poput Luisa Figa, Ryana Giggsa, Michaela Owena, Edwina van der Sara, Clarencea Seedorfa, Kluiverta i drugih, najviše pažnje svojim je potezima privukao Ronaldinho, kojeg je prije više od deset godina u Kazalište snova htio dovesti Sir Alex Ferguson, ali se Brazilac odlučio za Barcelonu.

Nevjerojatni Brazilac

Iako trenutno ne igra niti za jedan klub te više nije fizički spreman kao nekada, ipak nije izgubio na šarmu u svojoj igri.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=A2ih_o8Juy0

Tako je tijekom utakmice u svom stilu bez gledanja odigrao dodavanje za Kluiverta, ali je i nizom drugih trikova zabavio publiku u Manchesteru.

https://www.youtube.com/watch?v=wmf1iuskqfs

Međutim, jedan je potez posebno bio zabavan. Dok su zvijezde ostatka svijeta, koje su se sučelile s onima iz Velike Britanije i Irske, izlazile s travnjak, Ronaldinho je jednom od zaposlenika Old Trafforda gurnuo loptu kroz noge, na oduševljenje publike.

https://twitter.com/Troll__Football/status/665800060534263809

Međutim, nije Ronaldinho jedini koji je tunelom oduševio publiku. Paul Scholes je na zagrijavanju to isto napravio, ali Johnu Terryju.