Ronaldu zasmetali medijski napisi pa je nakon pet mjeseci šutnje odlučio progovoriti (o sukobu s Perezom)

Sve je započelo proslavom rođendana nakon 4-0 poraza od gradskog rivala Atletica

FOTO: AFP/AFP

Cristiano Ronaldo nakon dužeg vremena odlučio se obratiti medijima kako bi progovorio o svojoj budućnosti u Real Madridu s obzirom da svakodnevno kruže informacije o njegovom nezadovoljstvu.

– Nisam dugo razgovarao s novinarima, pa sam sada načinio iznimku kako bih rekao da su informacije kojima je cilj stvoriti sukob između mene i Real Madrida apsolutno pogrešne. Jako sam sretan u najvećem klubu na svijetu i uvjeren sam da će sljedeća sezona biti uspješna – rekao je Ronaldo za A Bolu.

– Još jednom ponavljam da sam član najboljeg kluba na svijetu i da je to mjesto gdje ponovno želim pobjeđivati. Stoga iskreno molim medije da prestanu s objavljivanjem krivih informacija i da mi daju malo mira. Real Madrid je zadovoljan sa mnom i ja sam zadovoljan klubom – poručio je Ronaldo.

https://www.youtube.com/watch?v=EwRsCbEtE_M

Perez posvađan s tri igrača

Podsjetimo, prije par dana pojavila se vijest o sukobu čelnog čovjeka Reala, Florentina Pereza, s trojicim igrača, Ikerom Casillasom, Sergiom Ramosom i Ronaldom. Kada je u pitanju Portugalac, sve je započelo proslavom rođendana nakon 4-0 poraza od gradskog rivala Atletica kada su se mediji obrušili na portugalskog napadača, a klub propustio zaštitnički se postaviti prema njemu.

Od toga dana Ronaldo ne govori za medije. Potom, baš kao i u Ramosovom slučaju, niti njegovo mišljenje o zadržavanju Ancelottija nije uvaženo, a dodatno ga iritira i klupski liječnik Jesus Olmo kojem je nedavno produljen ugovor unatoč tome što se nekolicina igrača protivi liječničkim metodama ozdravljenja.

Zasmetalo mu je i to što su otkrili njegovu poziciju u momčadi za sljedeću sezonu, a trebao bi igrati na poziciji klasične “devetke”, otkrili mediji, odnosno to da ju klub nije službeno iskomunicirani.