Samo 15 mjeseci nakon umirovljenja Rivaldo najavio povratak na travnjak

Svjetski prvak iz 2002. godine predsjednik je brazilskog drugoligaša

Brazilian Rivaldo of Uzbek champions Bunyodkor is stopped by Iran's Piroozi players, Nabiollah Bagheriha (L) and Sepehr Heidari (R), during their AFC Champions League round 16 football match at Tehran's Azadi Stadium on May 27, 2009. Bunyodkor won 1-0 and qualified to the quarter final. AFP PHOTO/BEHROUZ MEHRI
FOTO: AFP

Rivaldo, nekada najbolji nogometaš na svijetu, razmišlja o povratku na travnjak u 43. godini kako bi pomogao brazilskom drugoligašu Mogi Mirimu. Taj se klub našao u problemu jer nakon soam odigranih utakmica nalaze se na posljednjem mjestu što je natjeralo legendarnog nogometaša, koji je ujedno i predsjednik tog kluba, da im pomogne.

Problemi s koljenima

– Još jednom ću žrtvovati obitelj za dobrobit kluba, ali se nadam da će nakon toga klub biti u boljoj situaciji. Prestao sam igrati nogomet prije 15 mjeseci, ali ukoliko mi s koljenima bude sve u redu, mogao bih pomoći u nekim utkamicama, ali o tome ćemo odlučiti nakon što odradim nekoliko treninga – izjavio je svjetski prvak iz 2002- godine.

– Želim pomoći igračima da prebole težak period jer mislim da naša momčad ne bi trebala biti u ovakvim problemima. Dovoljno smo dobri da budemo makar na sredini tablice – poručio je Rivaldo.

https://www.youtube.com/watch?v=mXQZrsfgnLs

– Ne planiram redovito igrati, ali kako sam igrač s vrijedećim ugovorom želim pomoći suigračima da izađu iz ove situacije – poručio je Brazilac koji se kao igrač proslavio u Barceloni.