Slaven Bilić očekuje da i u nastavku sezone njegov West Ham bude momčad koju je teško pobijediti

'Rekao sam igračima da mogu biti ponosni na ostvareno'

FOTO: Screenshot/Twitter

Nogometaši West Hama dvotjedni odmor u engleskom prvenstvu dočekali su na šestom mjestu ljestvice nakon dvanaest odigranih kola. Razlog je to za zadovoljstvo menadžera momčadi Slavena Bilića, njegovih nogometaša i navijača kluba.

Sa 21 sakupljenim bodom Bilićeva je momčad samo pet bodova udaljena od vodeće momčadi ljestvice Manchester Cityja, a čak trinaest od zone ispadanja iz Premierlige. U klubu rezultate opisuju impresivnima, a zadovoljan je i hrvatski strateg.

Letvica je visoko

“Pauza nam stiže u pravo vrijeme. Rekao sam momcima da smo odradili trećinu sezone i da možemo biti zadovoljni načinom na koji igramo i da smo u dobroj poziciji. Visoko smo si postavili letvicu i na toj ćemo ju visini i zadržati. A slijedi nam naporni zimski dio sezone”, rezimirao je i upozorio Bilić te zaključio:

“Rekao sam igračima da mogu biti ponosni na ostvareno i da očekujem da se vrate ‘gladni’. Do kraja sezone ostalo je još mnogo utakmica, a ono što želimo je ne samo zadržati razinu na kojoj jesmo nego je i podići. Zadržimo li usredotočenost bit ćemo momčad koju je teško pobijediti.”

U sljedećoj ligaškoj utakmici West Ham gostuje kod petoplasiranog Tottenhama s kojim je bodovno poravnat, a taj se susret 13. prvenstvenog kola igra 22. studenoga.