Sljedeći Dinamov suparnik u Ligi prvaka niti nakon osmog kola ne zna za poraz

PAOK Igora Tudora slavio je 3-1 protiv Panathinaikosa

20.10.2015., stadion Maksimir, Zagreb - UEFA Liga prvaka, skupina F, 3. kolo, GNK Dinamo - FC Olympiacos. Armin Hodzic, Alberto Botia, Dimitris Siovas. Photo: Marko Prpic/PIXSELL
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

U derbiju osmog kola grčkog nogometnog prvenstva PAOK, kojeg predvodi hrvatski stručnjak Igor Tudor, pobijedio je Panathinaikos 3-1.

PAOK je odlučio utakmicu u razdoblju od 28. do 42. minute postigavši sva tri gola, a strijelci su bili Dimitar Berbatov (28-11m), Garry Rodrigues (31) i Miguel Vitor (42). Panathinaikos je u nastavku uspio tek ublažiti poraz golom Nikolaosa Karelisa (74-11m).

Za domaći sastav je cijeli susret odigrao Marin Leovac zaradivši u 72. minuti žuti karton. Za Panathinaikos je posljednjih sedam minuta zaigrao Mladen Petrić, dok Danijel Pranjić nije ulazio u igru.

Maksimalna 24 boda

Bivši, ali i idući protivnik zagrebačkog Dinama u Ligi prvaka, Olympiakos je na gostovanju pobijedio Atromitos 2-1. Oba gola za pirejski sastav postigao je Alberto Botia (59, 63), dok je Miloš Stojčev (75) zabio za domaćine.

Olympiakos vodi na ljestvici sa 24 boda (i gol-razlikom 24-4), Panathinaikos je drugi sa 18 bodova, AEK je treći sa 19 bodova, a PAOK drži četvrtu poziciju sa 14 bodova.