Slovan je na svojoj stranici (greškom) predstavio Hajduk sa starim grbom

U međuvremenu, kapetan Goran Milović osvrnuo se na ždrijeb Eurpske lige

Hajdukovi protivnici u doigravanju za Europsku ligu, češki klub Slovan, na svojoj je službenoj stranici predstavio splitski klub sa starim grbom kojeg su koristili do 1990. godine. U sredini tog grba umjesto šahovnice nalazi se crvena zvijezda. No, greška je ubrzo primijećena te je stavljen sadašnji grb. Slovan je na stranici opisao bijele kao najzanimljivijeg protivnika od onih koje su mogli izvući. Također podsjetili su i na činjenicu da je Hajduk osnovan od grupe splitskih studenata u praškoj pivnici ‘U Fleku’ 1911. godine.

Šansa za iskorak

U međuvremenu, kapetan Hajduka Goran Milović osvrnuo se na ždrijeb Eurpske lige.

“Česi će biti težak protivnik, ali mi ćemo se za njih maksimalno pripremiti. Realno gledajući očekivali smo da bi nam mogao doći netko od ovih top europskih ekipa, a Slovan Liberec barem na papiru izgleda kao jedan od onih protivnika koji su uvjetno rečeno među lakšima. Kažem, uvjetno rečeno, jer u ovoj fazi više nema laganih protivnika. Ali s Česima se može igrati, rekao bih da su prolazni, ali naše ambicije moramo potvrditi na terenu u te dvije utakmice”, rekao je Milović za klupsku stranicu.

slovanb2

Prilika genracije

“Ovo je prilika ove generacije da napravimo iskorak u Europi. Iako se dosad računalo da sve što Hajduk napravi u toj fazi doigravanja bit će dobro, dojma sam da će se ta priča sad polako mijenjati i da će se pred nas postavljati imperativ prolaska. Ono što mi daje dodatni optimizam je činjenica da smo izbacili Stromsgodset koji je prije toga bio bolji od Mlade Boleslav. Prema mojim informacijama Mlada Boleslav je bolja momčad od Slovana. Ali opet kažem, to su samo informacije, prvi dojam, a mi ćemo Čehe sigurno do zadnjeg detalja upoznati i bit ćemo spremni za te dvije utakmice”, poručuje Milović.