Split nije favorit. Ustvrdio je to trener Zoran Vulić pred ogled protiv Dinama

"Šanse u toj utakmici imamo, ali one nisu velike", smatra Vulić

FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Nogometaši Splita gostovat će u subotu na Maksimiru u derbi-utakmici 6. kola prvenstva Hrvatske. Gostujuća pobjeda i podjela bodova bit će dovoljni Splitu da zadrži prvo mjesto ljestvice.

Nakon pet utakmica u Prvoj HNL upravo je momčad Zorana Vulića ta koja s 11 osvojenih bodova predvodi ligašku konkurenciju. Njihov subotnji domaćin ima dva boda manje i veliku želju zasjesti na tron tablice.

Cilj je pokazati dobar nogomet

“Svjesni smo Dinamove snage, nećemo se zavaravati. Neke šanse u toj utakmici imamo, one nisu velike, ali pokušat ćemo ih iskoristiti i učiniti sve što možemo da dođemo do pobjede. Dinamo ima strašan roster, oni su naša najbolja momčad bez obzira na to tko igra. No, nismo niti mi za podcijeniti. Imamo vrlina i mana koje će važno biti sakriti”, najavio je trener Splita Zoran Vulić subotnji ogled i zaključio:

“Sigurno je da će učiniti sve da nas sruše s trona. Mi nismo favoriti u ovoj utakmici, kao što niti prvenstvo nakon nje ne staje. Naš je cilj pokazati dobar nogomet i predstaviti se kvalitetnom igrom u obrani i napadu. Marko Rog? Nepisano je pravilo da ti zabije nogometaš kojeg si trenirao, no imamo mi igrače koji ga mogu zaustaviti.”