Sportski direktor Rijeke progovorio o pojačanjima (i jednom ostanku) za sljedeću sezonu

U momčadi će možda ostati jedan od najvažnijih i najboljih igrača, Ivan Tomečak

FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Sportski direktor hrvatskog prvoligaša Rijeke Srećko Juričić progovorio je o potencijalnim pojačanjima svojeg kluba za sljedeću sezonu. Također, rekao je da će u momčadi možda ostati i jedan od najvažnijih igrača, Ivan Tomečak, kojega se povezivalo s odlaskom iz kluba s Kantride.

Jurčić je rekao da je najvažnije zadržati postojeću ekipu: “Svi znamo da mi želimo zadržati ovu ekipu iako postoji mogućnost da neki igrač ode. Nastojimo biti spremni ukoliko dođe do odlaska da imamo adekvatnu zamjenu. Paralelno radimo na popuni igračkog kadra, ali tu nije situaciji biti ili ne biti”, rekao je za Goal.

Tomečak možda ostaje

Mogućnost da u Rijeci ostane jedan od najvažnijih uigrača, Ivan Tomečak, veća je no prije. Navodno će mu se ponuditi novi ugovor: “Postoji mogućnost da se produži ugovor, obje strane su tu korektne i nadam se da ćemo naći rješenje koje će zadovoljiti obje strane”.

“Naravno da uvijek postoji mogućnost odlaska ako bi obje strane bile zadovoljne, no mogućnost ostanka Tomečaka je puno veća nego do sada”, rekao je Jurčić.

Sportski direktor Rijeke zadovoljan je obavljenim poslom: “Nevistić je ako ne i najbolji mladi golman u Hrvatskoj, napravili smo korak da osiguramo vratarsku poziciju na duže vrijeme, stvarno imamo tu veliki potencijal. Stigao je Vizinger iz Varaždina, s Turčinom iz Cibalije traju pregovori, a postoji mogućnost da će Solomon ove godine na posudbu u Šibenik”, poručio je.