Štimac je u Iran doveo bivšeg Hajdukova kapetana, a neki portali pišu da bi klub mogao napustiti i Sušić

BiH reprezentativac mogao bi u ovom prijelaznom roku postati igrač Stokea

Tino Sven Sušić
FOTO: Petar Glebov/PIXSELL

Za Tinom Svenom Sušićem (23), jednim od najboljih nogometaša Hajduka, prilikom svakog prijelaznog roka kruže glasine da odlazi iz kluba. Prošle godine pisalo se o interesu milanskog Intera i velškog Swanseaja, a upravo je objavljena vijest prema kojoj bi BiH reprezentativac mogao u ovom prijelaznom roku postati igrač Stoke Cityja, desetoplasirane momčadi engleskog prvenstva.

Ibričić kod Štimca

Kako javlja Dalmacijanews, Sušića je ovaj klub pratio tijekom jeseni, a mogli su biti zadovoljni jer je odigrao nekoliko odličnih utakmica. Visina odštete o kojoj se piše iznosila bi pet milijuna eura.

U međuvremenu, bivši Hajdukov kapetan Senijad Ibričić, koji je ove zime trebao pojačati sarajevski Željezničar, potpisao je ugovor s iranskim Sepahanom, klubom čiji je trener bivši hrvatski izbornik Igor Štimac.

19.08.2010., Split – Na stadionu Poljud odigrana je nogometna utakmica 4. pretkola Europske lige izmedju HNK Hajduk i Unirea Urziceni. Strijelac Senijad Ibricic.
Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
PIXSELL

“Dovodim Ibričića u Iran. On je već u avionu i potpisat će ugovor do kraja sezone uz opciju produženja”, izjavio je Štimac za SportSport.ba.

U utorak je, inače, objavljena vijest da napadač Anton Maglica odlazi iz Hajduka te da će klub umjesto njega dovesti Argentinca Nicolasa Leandra Veleza. Radi se o 173 cm visokom napadaču koji je prošao nogometnu školu River Platea.