Svi pričaju o tome kako se argentinska zvijezda htjela potući s navijačem

Gonzalo Higuain se sukobio s navijačem nakon noćnog izlaska u Ibizi

FOTO: screenshot/youtube

Iza argentinskog napadača Gonzala Higuaina nije briljantna sezona. Nije bio najboljoj formi u klupskom dresu, onom talijanskog Napolija, a nije se istaknuo niti igrama za reprezentaciju, koja je poražena u finalu prvenstva Južne Amerike, poznatoj Copa Americi.

Argentinac je zato na svjetske naslovnice dospio nakon incidenta u poznatom ljetovalištu Ibizi, u kojem se prvo verbalno sukobio s jednim navijačem, a potom na njega htio i fizički nasrnuti.

Skoro sukob zbog penala

Navijač je od Higuaina, koji se ujutro vraćao s noćnog izlaska, prvo tražio autogram. Napadač mu ga je odbio datim, nakon čega je navijač viknuo: “Kako ti pucaš jedanaesterca”, aludirajući na to da je Higuain promašio penal u finalu Copa Americe. Higuain je onda potpuno izgubio živce i pokušao se fizički sukobiti s navijačem, ali su ga prijatelji zadržali te do fizičkog sukoba nije došlo.

Navijač je cijeli događaj snimio, a kad je to shvatio Argentinac tražio je od njega da izbriše snimku ili će mu u suprotnom “otkinuti glavu”. Ništa se od toga nije dogodilo, a svijet obilazi snimka na kojoj se Higuain pokazao u lošem svjetlu.

https://www.youtube.com/watch?v=ZDKWKUGbUGM