Talijanski mediji pišu o novoj ponudi Intera za Ivana Perišića

Spominje se šest milijuna eura za posudbu i još 13 za otkup ugovora

Wolfsburg's Croatian midfielder Ivan Perisic  (L) and Wolfsburg's French defender Josuha Guilavogui  vie for the ball during the German Cup DFB Pokal final football match between BVB Borussia Dortmund and VfL Wolfsburg at the Olympic Stadium in Berlin on May 30, 2015.  AFP PHOTO / ODD ANDERSEN
FOTO: AFP

Milanski Inter posljednjih je dana svojim potezima započeo puniti klupsku blagajnu, a namaknuta sredstva spreman je odmah i proslijediti sa svrhom kupnje igrača koje trener Roberto Mancini smatra ključnima za napad na naslov talijanskih prvaka.

Xherdan Shaqiri već je u Stoke Cityju, a Mateo Kovačić u Realu iz Madrida u transferima koji će klubu donijeti ne manje od 45 milijuna eura. Njihovim je odlascima momčad zasigurno oslabljena, a kvalitetu na svojoj strani očekuju potpisom ugovora sa Ivanom Perišićem. Nedavno je tako predsjednik kluba Erick Thohir izjavio da je dolazak krilnog igrača Wolfsburga i hrvatske nogometne reprezentacije moguć, a talijanski mediji sada barataju i informacijama na koji će se način posao pokušati realizirati.

U novi pokušaj lomljenja otpora Wolfsburgovih čelnika Inter će krenuti na način da Bundesligašu ponudi šest milijuna eura za jednogodišnju posudbu koju će, po njenom istjeku, nadograditi s dodatnih 13 milijuna za otkup ugovora igrača. Kupnja bi pritom postala obvezatna za Inter nakon Perišićeva desetog nastupa za novu momčad u njenoj udarnoj postavi.