Telegramu se pridružio Aleksandar Holiga, a njegove prve tekstove potražite od sljedećeg tjedna

Aleksandar Holiga redovito će pisati za tiskano i web izdanje Telegrama

Redakciji Telegrama pridružio se Aleksandar Holiga, jedan od najcjenjenijih hrvatskih sportskih novinara novije generacije, a njegove prve članke za Telegram potražite od sljedećeg tjedna.

Aleksandar Holiga u prošlom je životu bio glazbeni kritičar, a zadnjih se godina autorski bavi isključivo nogometom. Objavljivao je za hrvatske medije poput tportala, Jutarnjeg lista i Slobodne Dalmacije, a u Telegramu će redovito pisati za tiskano i web izdanje.

Međunarodne suradnje i prisutnost

Osim u Telegramu, povremeno ćete naletjeti na njega i u stranim medijima kao što su The Guardian, FourFourTwo, When Saturday Comes, The Blizzard, 11 Freunde i drugi. Aktivan je i na Twitteru, a možete ga followati ovdje.

“Iznimno smo zadovoljni što je Holiga odabrao Telegram”, izjavio je Igor Alborghetti, glavni urednik Telegrama. “Ovo je, što se Telegrama tiče, nastavak naše ambicije da produciramo najkvalitetniji i najrelevantniji sadržaj u Hrvatskoj, od tvrde politike do istraživačkih specijala, kulture i sporta”.

Autori i kolumnisti Telegrama

Telegramu su se, od lansiranja ove godine, pridružili uvaženi novinari, književnici, sociolozi, povjesničari i analitičari poput Drage Hedla, Ane Raić-Knežević, Bože Kovačevića, Dragana Markovine, Snješke Knežević, Goranka Fižulića, Miroslava Para, Ivana Lovrenovića, Gorana Vojnovića, Tena Štivičić, Marina Kuzmića, Nenada Fabijanića, Juana Antonia Ginera i drugih.