The Sun piše da Manchester United želi Mandžukića u paru s Rooneyjem

Louis van Gaal traži igrača koji će pojačati napad momčadi

FOTO: Screenshot

Manchester United u potrazi je za napadačem koji će klub vratiti u borbu za naslov engleskih prvaka. Ako je vjerovati napisima The Suna u srijedu, a istog prenose mnogi mediji, klub s Old Trafforda rješenje je pronašao u hrvatskom nogometnom reprezentativcu, još uvijek članu madridskog Atletica, Mariju Mandžukiću.

Radamel Falcao već je dio klupske povijesti, a Robin van Persie i Javier Hernandez, tvrdi izvor, nisu dio dugoročnih planova Louisa van Gaala koji traži partnera u napadu za Waynea Rooneyja.

Upitno ostaje je li Mandžukić taj, nastavlja se, dodajući da je Mandžukić pokazao kvalitetu u minhenskom Bayernu i Atleticu, ali da nema mnogo onih koji će ga nazvati svjetskom klasom i da je začuđujuće da klub takve platežne momčadi i s mjestom u Ligi prvaka ne cilja na neko zvučnije ime.

CHFtk41XAAIfow4.jpg large

I dok informacije The Suna treba uzeti s dozom rezerve, valja podsjetiti da je Mandžukić u nekim realnijim relacijama i dalje meta Wolfsburga i Monaca, te da su za njega interes iskazali i talijanski velikani Juventus i Milan.

https://www.youtube.com/watch?v=uFOQAePnsNk