Nekad je nužno odabrati stranu

Toni Kukoč završio na operaciji srca, pozlilo mu je dok je igrao golf

Bivši hrvatski košarkaški reprezentativac operiran je u Chicagu

NORTH LAS VEGAS, NV - APRIL 06: Former NBA player Toni Kukoc hits a tee shot during Aria Resort & Casino's 13th Annual Michael Jordan Celebrity Invitational at Shadow Creek on April 6, 2014 in North Las Vegas, Nevada.   Isaac Brekken/Getty Images for Michael Jordan Celebrity Invitational/AFP
FOTO: AFP

Srpski Blic doznaje kako se Toni Kukoč, bivši hrvatski košarkaški reprezentativac, a odnedavno i član Stručnog savjeta Hrvatskog košarkaškog saveza, dobro oporavlja nakon operacije na srcu koju je imao prije dva mjeseca.

Kukoču je pozlilo dok je igrao golf i zbog snažne boli u prsima završio je u bolnici. Kukoč je operaciju podnio dobro i nalazi se na kućnoj njezi.

Maljković vjeruje da će sve biti u redu

“Toni, siguran sam da ćeš pobijediti i u ovoj utakmici. Poznajem te, znam tko si i kakav si”, rekao je za Blic Božidar Maljković, srpski trofejni stručnjak, koji je trenirao Tonija Kukoča.

Kukoč, od ove sezone poseban savjetnik predsjednika Chicago Bullsa, početkom mjeseca je gledao i mladog hrvatskog reprezentativca Dragana Bendera koji je s Makabijem igrao utakmicu u Sjedinjenim Američkim Državama.