Treći brat Mamić smatra kako bi bilo normalno da Zdravko da Zoranu novi ugovor

Ante Stojan Mamić otkrio je i da slični sukobi nisu rijetkost

FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Nakon što su mediji izvještavali kako su se trener Dinama Zoran i klupski predsjednik Zdravko Mamić posvađali na utakmici protiv Rijeke zbog uvođenja u igru Ognjena Vukojevića, koji na kraju sezone napušta klub, treći brat Mamić, Ante Stojan, rekao je kako je odnos između njih dobar.

U jednom trenu Zoran Mamić je tijekom utakmice zbog Vukojevića napustio klupu, što je s više strana kritizirano: “Svađa na utakmici protiv Rijeke bila im je j…ni gaf. Pokvarili su sjajnu utakmicu, atmosferu, o kojoj se više ne govori, nego samo o njima dvojici. Zoran je burno reagirao i otišao s klupe, što nije trebao napraviti. Međutim, ne bih o tome pridavao značenje. Bila je to još jedna u nizu njihovih svađa i ona ne može poremetiti njihov odnos”, rekao je Ante Stojan Mamić u razgovoru za Večernji list.

Otkrio je i da slični sukobi nisu rijetkost u obitelji: “Mi smo takvi, stalno se svađamo međusobno, ali u tim svađama nema zle krvi. Odnos Zdravka i Zorana treba gledati isključivo kao bratski, a brat bratu ne može željeti loše. Zato ih dugoročno vidim zajedno”, poručuje.

Također, smatra da će Zoran još duže vremena biti na klupi: “Normalno bi bilo da Zoran sada dobije novi ugovor, na četiri godine jer je u godinu i pol napravio više od bilo kojega trenera prije njega. Sjetite se što ste pisali o Machadu ili Sigaliju kad su tek došli, a kakvu su sjajnu polusezonu odigrali”, rekao je Ante Stojan Mamić.