Trener Atletica Simeone je ljut na Mandžukića (i misli da je fantastičan igrač)

Trener Atletica žali što Mandžukić nije postigao više golova

FOTO: AFP/ AFP PHOTO

Trener Atletico Madrida Diego Simeone za španjolske medije dao je intervju, u kojem se posebno osvrnuo na hrvatskog reprezentativca u svojoj ekipi, napadača Marija Mandžukića. Simeone jako cijeni hrvatskog nogometaša i žao mu je što u ovoj sezoni nije uspio postići više pogodaka.

“Znate li što mi se događa? Ljut sam zbog Mandžukića, zato što je fantastičan igrač i sjajan mladić. Njega samog jako je povrijedilo što nakon veljače više nije uspio ponoviti sjajne igre kakve je dotad pružao”, prenosi Simeoneovu izjavu Goal.

Simeone je htio da Mandžukić više zabija

Trener je htio da Mandžukić više puta zatrese mrežu: “Tada sam s njim razgovarao i rekao mu: ‘Volio bih jako da srušiš rekord koji si postavio u Bayernu, kada si zabio 28 pogodaka tijekom sezone u svim natjecanjima!’ No, nažalost, nije mu uspjelo, uopće više nije uspijevao zabiti i to ga je strašno smetalo”, kazao je.

Simeone jako cijeni Mandžukića: “Uoči posljednje utakmice kod Granade, kada on nije uopće bio u sastavu niti je mogao igrati, poslao mi je poruku: ‘Mister, mogu li putovati s vama, da budem malo s momcima?’ Mislim da to dovoljno govori o kakvom je sjajnom mladiću riječ!”, otkrio je.