Nekad je nužno odabrati stranu

Trener Intera ne namjerava prodati Brozovića niti u slučaju dobre ponude

Bivši igrač Dinama postao je jako važan u Interu

28.03.2015., stadion Maksimir, Zagreb - Kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2016., Hrvatska - Norveska. Marcelo Brozovic. 
Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
FOTO: PIXSELL

Trener Intera Roberto Mancini poručio je kako neće prodati hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića. Za Vatrenog su zainteresirani velikani poput Arsenala i Chelseaja, a mediji ga najviše povezuju sa Topnicima. No, u Interu imaju drugačije planove…

Treba im novac

“Sjajno se uklopio u momčad i ako ovako nastavi bit će jedan od najboljih veznjaka. Nećemo ga prodati niti u slučaju dobre ponude zato što je riječ o nevjerojatno kvalitetnom nogometašu”, kazao je Mancini i dodao:

“Treba nam novac da pojačamo momčad, ali moramo i poštovati Financijski Fair-Play. Teško je danas trošiti novac na velike nogometaše. Odlasci? Nitko nije zatražio odlazak iz kluba.”

Žao mu Beniteza, ali Zidane ima svjetlu budućnost

Mancini je na pressici uoči utakmice protiv Empolija prokomentirao i otkaz Rafi Benitezu u Real Madridu, koji je top tema svih europskih medija.

“Benitez? Žao mi je svakog kolege koji dobije otkaz, pa tako i njega. Zinedine Zidane? On može postati veliki trener.”

Važan igrač

Brozović je ove sezone u dresu Intera postigao 3 pogotka u svim natjecanjima, no na stranu golovi. Bivši dinamovac je u posljednje vrijeme postao jedan od najvažnijih igrača Intera i trenera Mancinija u njegovom sustavu igre.