Trener Liverpoola ishvalio je Lovrena i poručio da će dokazati zašto je plaćen 20 milijuna funti

Hrvatski reprezentativac impresionirao je svojeg trenera nastupima na pripremama

FOTO: AFP

Trener Liverpoola Brendan Rodgers pohvalno je govorio o obrambenim igračima u svojoj ekipi, a posebno je pohvalio hrvatskog reprezentivca Dejana Lovrena zbog svojih igara na pripremama i istaknuo da vjeruje da će u drugoj sezoni Hrvat biti puno bolji no što je bio lani.

“Lovren je bio jako dobar prošlog tjedna i misilim da je za to zaslužno samopouzdanje. Kako što sam rekao protekle godine, mislim da će u drugoj sezoni biti puno bolji”, prenosi Rodgersovu izjavu Liverpool echo.

Samopouzdanje na prvom mjestu

Hrvat se dobrim potezima isticao u obrani engleskog prvoligaša, smatra njegov trener. “Mislim da je cijela obrana dobro odigrala. Dejan posebno. Bio je agresivan, dobar u zraku, izvrsno je čitao igru, a dodavanja su mu bila jednostavna, ali učinkovita”, izjavio je Rodgers.

Lovren je prošlu sezonu odigrao slabo zbog čega se našao na udaru brojnih kritika, ali novo izdanje Premier lige ponudit će drugačiju sliku. “Mislim da je tijekom priprema dobio na samopouzdanju i nadam se da će ga zadržati. Lovren će dokazati zašto je plaćen 20 milijuna funti”, završio je Rodgers.