Nekad je nužno odabrati stranu

Trener Rijeke kaže da je sretan što nisu i izgubili od Intera, čiji trener je presretan bodom

'Za nas je ovo bila lakša utakmica, jer je Rijeka bila favorit', kazao je Toplak

18.04.2015., Gradski stadion Poljud, Split – MAXtv 1. HNL, 29. kolo, HNK Hajduk – HNK Rijeka. Trener Rijeke Matjaz Kek. Photo: /
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Nogometaši Intera i Rijeke u 19. kolu Prve HNL odigrali su u Zaprešiću 0-0, i to je bio treći ovosezonski dvoboj ovih klubova bez pogodaka. Rijeka drugu utakmicu zaredom nije došla do pobjede i prednost pred Dinamom ubrzo bi mogla nestati.

“Još jednom se pokazalo da nam je Inter neugodan suparnik. U prvom poluvremenu smo igrali loše, nismo napravili baš ništa. Kasnije smo se malo popravili, ali u ovakvoj utakmici ne možeš očekivati da ćeš imati sedam, osam čistih prilika za gol. Dva puta smo bili sami ispred golmana i to se mora riješiti bolje. Sreća da nismo kažnjeni zbog promašaja”, rekao je Matjaž Kek, trener gostiju.

Čvrsti u obrani

Trener zaprešićke momčadi Samir Toplak bio je oduševljen osvojenim bodom.

“Kada je na suprotnoj strani lider prvenstva, onda je odlično ostati neporažen. Početkom prvenstva odigrali smo dobru utakmicu s Rijekom, ali sada sam zadovoljniji. Bili smo čvrsti u obrani, borili smo se za svaku loptu. Za nas je ovo bila lakša utakmica, jer je Rijeka bila favorit, igrala pod većim pritiskom. Nakon tri uzastopna poraza osjećali smo veliki pritisak, ali sada su iza nas dva remija i sve je puno lakše”, kazao je trener Intera.