Trener Rijeke kaže da u Hajduku uvijek pričaju da su jadni pa dovedu pet igrača

Utakmica šestog kola 1. HNL između Rijeke i Hajduka igra se u subotu

FOTO: PIXSELL

Hrvatski prvoligaš Rijeka ugostit će Hajduk u subotu u derbiju šestog kola Prve hrvatske nogometne lige, a uoči tog dvoboja svoja ramišljanja je podijelio trener domaćina Matijaž Kek.

“Jadranski derbi je utakmica koja nosi tenzije i emocije, a sada se igra u našem novom domu. Zbog svega što se događa želja nam je da izađemo kao pobjednici. Normalno se pripremamo i igrači će biti spremni te dovoljno motivirani, a uz puno optimizma ćemo dočekati utakmicu”, prenosi Kekovu izjavu Goal.

Hajduku sretno u Europi

Slovenski stručnjak zatim je prokomentirao Hajduk, na čiji je račun uputio i jednu kritiku. “Dolazi Hajduk koji je poletan, pun optimizma, ostvarili su pozitivan rezultat u Europi I sada pobjedili Lokomotiva, jedan izazov za nas u ovom trenutku. Razlika u odnosu na prošlu sezonu? Razlika je u tome što su sada napravili dobar euro rezultat. Doveli su igrače koji su podignuli kvalitetu igre. Uvijek oni pričaju kako su oni jadni, jedno, drugo, treće pa dovedu 5-6 igrača. Uvijek kao nemaju, a dovode igrače ali to je njihov problem.”

“Imaju kvalitetu igranja na rezultat, mlade igrače koji stasaju. Želim im svu sreću u Europa ligi, ali u subotu će se nas pitati. Rijeka mora odgovoriti na sve naše želje i ciljeve posebno jer bi nam pobjeda značila malo više od tri boda zbog svega što se događa u klubu posljednje vrijeme”, poručio je Kek.