Trener Slovana namjerava kontranapadima izbaciti napadački Hajduk

U prvoj utakmici Slovan je na svojem terenu pobijedio Splićane 1-0

FOTO: PIXSELL

Splitski Hajduk u četvrtak na svojem terenu igra uzvratnu utakmicu doigravanja Europske lige protiv češkog Slovana, a uoči tog susreta trener gostujuće ekipe Jindrich Trpišovsky prokomentirao je kakvu utakmicu očekuje na Poljudu.

“Temperatura je približno jednaka kao i u Češkoj, ali nakon iskustva s vrućinom u Izraelu, sve drugo je ‘mačji kašalj’. Svjesni smo gdje smo došli, da Hajduk igra pred svojim gledateljima, u atmosferi kakvu nismo još doživjeli, što ih gura u ulogu favorita, ali mi još nismo izgubili utakmicu u ovoj sezoni. Očekujemo da će Hajduk jurnuti od prve minute u napad, što će nama ostaviti prostora za kontranapad, što je naše jako oružje”, prenosi njegovu izjavu 24sata. Strategu Slovana je Hrvatska u lijepom sjećanju.

Ugodne uspomene Čeha na Jadranu

“Ovdje sam prije pet godina boravio na odmoru, bilo je savršeno, i nadam se da ću i sutra otići odavde u istom raspoloženju kao i tada. Sve do nedavno prva asocijacija na Hrvatsku bila mi je ona sjajna generacija nogometaša koja je uzela broncu na SP u Francuskoj, posebno genijalni Prosinečki i Jarni, koje sam kao mlad obožavao, a od nedavno je to i Hajduk. Nadam se da će mi ta uspomene biti jednako lijepa”, izjavio je.

Za kraj je izdvojio jednog nogometaša Hajduka kojeg smatra najopasnijim. “Svi igrači Hajduka su individualno jaki, a ja posebno volim Sušića. Opasan je i Ohandza, oko koga ćemo se morati više potruditi”, završio je češki trener.