U Beogradu su navijači nakon ispadanja Partizana iz Europe smijenili Upravu kluba

Partizan je ispao iz Europske lige primljenim pogotkom u 89. minuti

Augsburg's supporters try to enter the field during the UEFA Europa League football match between FK Partizan and FC Augsburg at FK Partizan stadium in Belgrade on Decembar 10, 2015.    / AFP / ANDREJ ISAKOVIC
FOTO: AFP

Partizan je svoju priliku za europskim proljećem prokockao u posljednjim minutama utakmice protiv Augsburga, u 6. kolu Europske lige. Nadu im je u 89. minuti pogotkom za 3:1 srušio Raul Bobadilla, nakon što su domaći imali nekoliko izglednih prilika.

Frustracije zbog ispadanja buknule su nakon utakmice. Kako piše B92, navijači Partizana su ušli u prostorije kluba iz Humske 1 i zatražili smjenu Uprave, što je cijeli stadion i skandirao na kraju utakmice.

Zvezda im bježi 24 boda

Partizan se u prvenstvu već pomirio s dominacijom najljućeg suparnika Crvene zvezde koja nakon 20 kola bježi čak 24 boda, dok su crno-bijeli tek četvrti na ljestvici. Nastup u Europskoj ligi bila je prilika za spas Partizanove sezone. No, europska sezona završila je za ovu beogradsku momčad već u prosincu.

Crno-bijeli su poveli na utakmici, a odgovarao im je čak i poraz 1:2. No, u posljednjim trenucima utakmice, primili su pogodak, a iz skupine dalje idu Athletic Bilbao i Augsburg.

Čelnici napustili prostorije kluba

Predstavnici navijačke skupine Grobari ušli su u klub i zatražili trenutačni odlazak cijele klupske uprave, a to se, kako pišu srpski mediji, uistinu i dogodilo. Na kraju su navijači ostali u prostorijama kluba, dok su čelnici Partizana napustili stadion.