Nekad je nužno odabrati stranu

U NHL-u su sinoć odigrane tri utakmice, a najzanimljivije je bilo u Vancouveru

Vancouver je s velikih 5-2 pobijedio Buffalo Sabres

FOTO: Screenshot

Sinoć su u NHL-u odigrane tri utakmice, Vancouver je sa 5-2 pobijedio Buffalo Sabres, Nashville Predators su sa 3-2 svladali Boston Bruinse na njihovom ledu, a Colorado Avalanche je u produžetku sa 2-1 bio bolji od Minnesota Wilda.

Radim Vrbata je za pobjedu Vancouvera postigao hat-trick, prvi otkako se pridružio Canucksima koji su prekinuli niz od pet pobjeda. Ryan Miller je imao 32 obrane protiv svoje bivše momčadi, Henrik Sedin je zabio gol za Vancouver iskoristivši priliku s igračem više, a Brandon Prust je zabio svoj prvi gol za Canuckse. Strijelci za Buffalo bili su Brian Gionta i Sam Reinhart, a Ullmark je imao 26 obrana.

Colorado slavio u produžetku

Colorado Avalanche je u produžetku slavio protiv Minnesota Wilda, a gol za pobjedu od 2-1 zabio je nakon tri i pol minute u dodanom dijelu utakmice John Mitchell. Semyon Varlamov je obranio 19 udaraca prema vratima Avalanche (12-15-1) kojem je ovo prva pobjeda nad Wildom (14-7-5) u tri utakmice ove sezone. Darcy Kuemper je imao 18 obrana za Minnesotu. Zach Parise je zabio jedini gol za Wild, dok je prvi pogodak za Colorado postigao Tyson Barrie.

Nashville Predators su sa 3-2 bili bolji od Bostona Bruinsa, a pobjednički gol zabio je Viktor Arvidsson. Vratar Predatorsa Carter Hutton imao je 15 obrana protiv Bostona, dok je vratar Bruinsa Jonas Gustavsson upisao 30 obrana. Bruinsi su poveli pogotkom Kevana Millera u prvoj trećini ,Predatorsi su izjednačili s igračem više pred kraj prve trećine. U drugoj trećini najprije za 2-1 za Boston zabija Loui Eriksson, a 27 sekundi kasnije izjednačuje opet Josi.