Ugledni Sky Sports javlja da je sve gotovo i da je Falcao igrač Chelseaja

Kolumbijac u londonski klub dolazi na posudbu

FOTO: AFP/AFP PHOTO

Kolumbijski napadač Radamel Falcao definitnvno će u sljederćoj sezoni biti igrač londonskog Chelseaja, javio je Sky Sports. Falcao će u taj klub stići na jednogodišnju posudbu iz francuskog Monaca, a Chelsea će tako dobiti novog napadača nakon što je tu momčad na kraju sezone napustio Didier Drogba.

Pašalić prema Monacu

Taj transfer mogao bi značiti i odlazak hrvatskog nogometaša i člana Cheseaja Marija Pašalića u suprotnom smjeru. Podsjetimo, u ponedjeljak smo javili da bi se Pašalić mogao nalaziti u jednom od najvećih transfera ovog ljeta.

Javili smo da londonski Chelsea želi angažirati kolumbijskog napadača Falcaa od Monaca, u čemu je i uspio, a francuski klub zauzvrat, uz novac, želi i hrvatskog nogometaša u vlasništvu engleskog kluba Pašalića te Belgijanca Charlyja Musondu, javlja Telegraph.

Podsjetimo, Pašalić je igrač Chelseaja koji je prošlu sezonu proveo na posudbi u španjolskom Elcheu. U londonski klub stigao je 2014. godine iz splitskog Hajduka. 20-godišnji Pašalić bio je u momčadi Hrvatske na Svjetskom prvenstvu 2014. u Brazilu, no tamo nije odigrao ni minute. Za hrvatsku nacionalnu momčad ima jedan nastup, a on je iz utakmice protiv Cipra prošle godine.