Upravo je nevjerojatno kako je Dejan Lovren prijetio navijaču zbog mlađeg brata

Branič Liverpoola poslao je prijeteću poruku navijaču koji se usudio kritizirati njegovog mlađeg brata Davora zbog bahatog ponašanja

05.06.2014., Praia do Forte, Brazil - Konferencija za medije u trening kampu Praia do Forte gdje se hrvatska nogometna reprezentacija priprema za predstojece svjetsko prvenstvo u nogometu. Na konferencije je na novinarska pitanja odgovarali su Stipe Pletikosa i Dejan Lovren dok su Ante Rebic i Marcelo Brozovic razgovarali pojedinacno s novinarima. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
FOTO: PIXSELL

Dejan Lovren još jednom je izgubio živce zbog hrvatskih navijača. Hrvatski reprezentativac osjetio je potrebu stati u zaštitu mlađeg brata Davora, igrača selekcije U-17 koja je ispala u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Čileu protiv Malija.

Mnogima se nije svidio potez mladog Lovrena, koji je bahato reagirao prilikom izmjene koju je izbornik Dario Bašić napravio u 73. minuti. Komentar navijača na Instagramu izbacio je iz takta Liverpoolovog braniča koji je reagirao prijetećom porukom u inboxu.

https://instagram.com/p/9mVKjVjC3-/

Zanimljivo, Dejan Lovren izgubio je živce kad su u pitanju hrvatski navijači, ali prema engleskima, onima kojima je Liverpool u srcu, daleko je blaži, iako ga ponekad žestoko vrijeđaju i ismijavaju zbog njegovih pogrešaka u dresu Redsa.

https://twitter.com/Footy_Jokes/status/638297775814393856?ref_src=twsrc%5Etfw