Usamljeni junak Pedro kaže da ne zna je li odigrao posljednju utakmicu za Barcelonu

"Želio bih igrati a trener Luis Enrique preferira neke druge igrače", kazao je Pedro

FOTO: Screenshot

Mnogo govori slika sa dodjele trofeja i medalja Barceloninim nogometašima koji su protiv Seville osvojili europski Superkup. Dok je trajala proslava, jedan je njihov igrač stajao sa strane i gledao u daljinu i lagano zapljeskao.

Pogled pun neizvjesnosti imao je Pedro, strijelac pobjedničkog pogotka za Katalonce koji su u produžetku utakmice u Tbilisiju slavili 5-4 pobjedu protiv Seville za osvajanje četvrtog naslova u godini. Pedro je zabio u 115. minuti utakmice u kojoj nije startao u uvodnoj momčadi i golom vrijednim trofeja možda se i oprostio od kluba u kojem igra od 2008., odnosno od početka profesionalne karijere.

Klub najavio odlazak

Prije samog ogleda Robert Fernandez, tehnički tajnik kluba, kazao je da mu je igrač izjavio da želi napustiti klub. Mediji već neko vrijeme pišu o velikom interesu Manchester Uniteda i tek treba vidjeti hoće li do transfera doći, no Pedru nije sjela Fernandezova izjava prije ogleda za naslov:

https://www.youtube.com/watch?v=o5yeoPXsT-g

“Nisam sretan sa situacijom, a Fernandez je pričao o nečemu što ne zna i zaista ne znam zašto je rekao da sam zatražio odlazak kada ne zna kako se osjećam u ovoj momčadi. Razgovarao sam sa kapetanom, predsjednikom i trenerom, a s njime samo nekoliko sekundi. Stalno se priča o mom odlasku i ta situacija nije laka. Ne želim napustiti klub, ali postoje neke komplikacije. Ne radi se o novcu, već o igrama u kontinuitetu. Želio bih igrati a trener Luis Enrique preferira neke druge igrače.”

“Nisam siguran je li ovo bila moja posljednja utakmica za Barcelonu, sada samo želim uživati u osvojenom trofeju. Sretan sam zbog njega i zbog gola te zahvalan svima na svim proživljenim iskustvima. Zahvalan sam i navijačima”, zaključio je.