I L'Equipe piše o Mamićevom uhićenju, BBB: 'U Europi jako dobro znaju tko je karcinom HR nogometa'

BBB za danas u Zagrebu najavljuju veliki prosvjed 'za spas Dinama'

FOTO: screenshot/L`Equipe

Ugledni francuski sportski list L’Equipe objavio je na svojim stranicama članak o izvršnom predsjedniku zagrebačkog Dinama Zdravku Mamiću koji je ovaj tjedan priveden zbog sumnja na nepravilnosti prilikom transfera nogometaša.

‘Mi smo svjetlo’

Taj je članak na svojem Facebook profilu objavila udruga Zajedno za Dinamo i uz fotografiju članka u L’Equipeu stavila sljedeći opis:

Znate za onu mantru o sramoćenju Hrvatske u Europi?
Pogledajte današnji L’Equipe, najutjecajniji europski sportski medij. Slika hrvatskog nogometa u Europi nije Dinamova škola i 200 obitelji koje “Mamić hrani”, slika hrvatskog nogometa su malverzacije i korupcija, a odmah u prvoj rečenici i najava današnjeg prosvjeda BBB, predvodnika u borbi za častan Dinamo i čist hrvatski nogomet. Pa ako ponekad imate i osjećaj da nismo dobro medijski popraćeni u Hrvatskoj, imajte na umu da u Europi jako dobro znaju tko je karcinom hrvatskog nogometa, a ko je glavna opozicija. Ružma danas u 17:30, mi smo svjetlo

Znate za onu mantru o sramoćenju Hrvatske u Europi?Pogledajte današnji L’Equipe, najutjecajniji europski sportski…

Posted by Zajedno Za Dinamo on 27. studeni 2015

Zajedno na Dinamo je u toj objavi pozvao na prosvjed koji će se održati u petak u 17 sati i 30 minuta u Zagrebu ispred zgrade Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta.

Ispred zgrade Vjesnika u Zagrebu postavljen je transparent kojima se poziva na taj prosvjed.

Prosvjed za Dinamo

Prosvjed su na svojoj stranici najavili Bad Blue Boysi koji su napisali sljedeće:

Pozivamo sve navijače Dinama da nam se pridruže u najvećoj ofenzivi do sada u borbi za spas Dinama koja započinje s prosvjedom pred Ministarstvom znanosti obrazovanja i sporta u petak u 18 sati!

PETAK, 17.30, PARK RUŽMARINKA – SVI NA PROSVJED
STOP OKUPACIJI DINAMA!