Vlašić propušta pripreme Hajduka, a svi pričaju o tome da klub prodaje svog ponajboljeg igrača

Očekuje se da klub napusti Caktaš, a dozvolu za transfer imaju i Kalinić i Milović

FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Momčad Hajduka uskoro kreće na pripreme u Tursku, ali trener Damir Burić povest će u Belek znatno oslabljenu momčad. Hajdukov Nadzorni odbor dao je dozvolu za prodaju igrača pa će tako klub s Poljuda napustiti ponajbolji igrač Mijo Caktaš.

Dozvolu za transfer dobio je i Lovre Kalinić, a klub može napustiti i kapetan Hajduka Goran Milović, ukoliko netko za odštetu uplati 400.000 eura.

Odbili osam milijuna

No, najviše zanimanja pobudila je priča oko Nikole Vlašića. Obitelj Vlašić je navodno odbila ponudu neimenovanog engleskog premijerligaša vrijednu osam milijuna eura. Hajduk na ljeto za nadarenog 18-godišnjaka može dobiti i više od deset milijuna eura, a tata Joško nije htio seliti dok traju Blankine pripreme za Olimpijske igre u Riju pa će se pričekati s prodajom svog igračkog dragulja.

Vlašić bez obzira na ostanak u klubu neće na pripreme s ostatkom momčadi. Muči ga trbušni zid pa je procijenjeno kako je bolje da ostane u Splitu i radi po posebnom programu.

Zdravstvenih problema ima i nigerijski napadač Franck Ohandza, kojeg boli koljeno.

Protiv Ferencvarosa i Wisle

Hajduk će u Turskoj boraviti od 26. siječnja do 5. veljače, gdje bi trebao odigrati dvije utakmice, protiv mađarskog Ferencvarosa 29. siječnja i poljske Wisle dva dana kasnije.