Vulić ne želi predviđati kako će izgledati dvoboj Splita i Hajduka, kaže da nije baba vračara

Hajduk i Split će odigrati derbi 2. kola Prve hrvatske nogometne lige

FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Derbi drugog kola Prve hrvatske nogometne lige na poljudskom stadionu odigrat će Hajduk i Split. Uoči tog dvoboja svoja razmišljanja je iznio trener Splita Zoran Vulić koji se ne želi upuštati u velike najave tog dvoboja.

“Na početku utakmice bit će 0-0, bit će vruće, a Poljud će biti dobro popunjen. Sve ostalo ćemo saznati naknadno. Nitko od nas nije ‘baba vračara’ da predvidi što će se događati, pogotovo jer smo i mi i Hajduk još uvijek nepoznanica i sami sebi, kako ne bi bili jedni drugima”, prenosi Vulićevu izjavu 24sata.

Hajduk prolazi u Europi

Također, Vulić se osvrnuo na utakmicu Hajduka u 2. pretkolu Europske lige koju je splitska momčad izgubila s 3-2 od Kopera: “Za mene je Hajduk odigrao dobru utakmicu, nije lako danas gostovati bilo gdje pa ni u Kopru. Istina, primili su tri jeftina gola, ali sva tri gola su plod individualnih pogrešaka, Koper praktično nije stvorio nijednu pravu prigodu iz igre”, rekao je.

Trener Splita uvjeren je da će Hajduk proći dalje u Europi: “Hajduk je bolja momčad od Kopra i to će se sigurno vidjeti u uzvratu. Osim toga, nemojmo zanemariti činjenicu da je ovo nova, mlada momčad, kojoj treba vremena da se posloži. Dobro su selektirani i posloženi i ove bi sezone mogli biti jako dobri, meni se jako sviđaju”, poručio je.