Nekad je nužno odabrati stranu

Zbog ovog je prekršaja na igraču Liverpoola policajac morao smirivati Jürgena Kloppa

Ružan start na utakmici Sunderlanda i Liverpoola u Premier ligi

FOTO: screenshot/youtube

Osebujni trener Liverpoola Jürgen Klopp u srijedu je toliko izgubio živce usred utakmice da ga je morao smirivati policajac koji je stajao uz teren.

U posljednjoj utakmici 19. kola Premier lige Liverpool je kao gost svladao Sunderland s 1:0 pogotkom Christiana Bentekea. Poslije tog gola došlo je do incidenta nakon što je domaći veznjak Jermain Lens grubo startao na Mamadoua Sakha, a sudac pokazao samo žuti karton.

“I to je u cijeni ulaznice”

Kloppa je to toliko uzrujao da se odmah zaletio do domaćeg menadžera Sama Allardycea i njegovih pomoćnika, te im sasuo niz uvreda u lice. Njemački je stručnjak bio toliko agresivan da mu je prišao policajac i zatražio ga da se smiri. Iako su se dvojica trenera nakon utakmice rukovala, Allardyce je na konferenciji za novinare nazvao Kloppa ‘mekanim Nijemcem’.

https://www.youtube.com/watch?v=UfW4DQyX_Ls

“Nije mi previše žao. Molim vas, pa to je bio prekršaj, naravno da sam bio ljut. Po meni je to bio crveni karton i gotovo. Proradile su emocije, ali i to je uključeno u cijenu ulaznice. Ako se ništa ne događa na terenu, možete gledati klupe. No, to je za mene završena priča, a sa Sakhom je sve u redu”, istaknuo je Klopp poslije dvoboja.