Nekad je nužno odabrati stranu

Zdravko Mamić poručio: 'Hvala svima koji su skupljali novac za moju jamčevinu, odbijam ga prihvatiti'

Dinamov izvršni predsjednik poslao je preko odvjetnika izjavu

Zdravko Mamić
FOTO: PIXSELL

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić poslao je preko svojeg odvjetničkog tima izjavu u vezi aktualne situacije i naglasio da će se nastaviti boriti za sebe, svoju obitelj i Dinamo, a sve to, kako kaže, s vjerom u konačnu pobjedu. Podsjetimo, Mamić je osumnjičen za nepravilnosti prilikom transfera nogometaša iz Dinama, a danas je uz jamčevinu pušten iz zatvora.

“Zahvaljujem svima koji su podržali Klub i mene osobno u ovim teškim trenucima”, stoji na početku priopćenja kojeg je poslala glsnogovornica Dinama Sandra Špičić.

Zahvale svima

“Također zahvaljujem svim ljudima koji su sakupili jamčevinu za mene, ali ja odbijam prihvatiti taj novac jer mislim da ih ne trebam izlagati takvim opterećenjima. Jamčevinu ću pokušati ostvariti u nekretninama svojih prijatelja. Siguran sam da će Uprava GNK Dinamo i svi zaposlenici bez ikakvih problema nastaviti raditi u ostvarenju svih ciljeva koje smo zajedno planirali”, izjavio je Dinamov izvršni predsjednik.

Mamić je na kraju istaknuo kako vjeruje da će pobijediti u ovoj situaciji. “Ja sam prisiljen nastaviti sa svojom pravnom bitkom za sebe i svoju obitelj, ali i za Dinamo, sa vjerom u konačnu pobjedu”, završio je.

Klub uz Mamića

Na kraju objave iz Dinama naglasili su da vjeruju u nevinost svojeg predsjednika i u to da su optužbe na njegov račun neutemeljene. “Cijeli klub čvrsto stoji iza izvršnog predsjednika te nastavlja raditi u ostvarenju zajednički visoko postavljenih ciljeva. Isto tako uvjereni smo kako će se optužbe USKOK-a i DORH-a pokazati neutemeljenima i Zdravko Mamić vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima u klubu”, poručuju iz kluba.