Nekad je nužno odabrati stranu

Zdravko Mamić prilično se oštro obrušio na izbornika Niku Kovača (kojeg više ne smatra prijateljem)

Mamić je naglasio i da je zaslužan što je Slaven Bilić ostao izbornik

23.02.2015., Zagreb - Na stadionu Gradjanskog nogometnog kluba Dinamo u lozi Maksimir odrzana je sjednica Skupstine GNK Dinamo. Zdravko Mamic. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
FOTO: PIXSELL

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić gostovao je u emisiji Sport nedjeljom na Z1 televiziji gdje je rekao kako izbornik Niko Kovač više nema njegovu podršku. Uz to je istaknuo kako je on jedan od najzaslužnijih što nije smijenjen nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu.

Nisu više prijatelji

“Razočarao me i nema moju podršku. On je čovjek koji je egotrip. Moj brat je kum njegovom djetetu. Povratkom u Hrvatsku jasno je pokazao otklon od obitelji Mamić. Nije više moj prijatelj jer me zvao sto puta da mu nešto osiguram, a onda je tako postupio. A otjerao je i jednog predivnog mladića, Arijana Ademija. A mi u reprezentaciji nemamo takvog igrača. Na kraju to što je i dalje izbornik pokazuje da moj utjecaj u HNS-u ipak nije toliki koliko se govori”, rekao je Mamić te je naglasio i da je zaslužan što je Bilić ostao izbornik nakon što reprezentacija nije otišla na Svjetsko prvenstvo 2010. u JAR, piše Večernji list.

Spasio i Bilića

“Nakon svega on mi se nikad nije javio. Ali svi oni pametuju svako malo. Poručujem im: ako ste prije trebali našu pomoć, onda, ako nam već ne želite pomoći, nemojte niti vrijeđati! Punite vaše račune i pustite nas da držimo nogomet na visokoj razini vaše račune i pustite nas da držimo nogomet na visokoj razini”, poručio je Mamić.