Zlatan Ibrahimović srušio internetsku stranicu Malmöa

Niti dvanaestak sati nakon ždrijeba stranica nije radila uobičajeno brzo

Paris Saint-Germain's Swedish forward Zlatan Ibrahimovic gestures during the French L1 football match between Paris Saint-Germain and Guingamp on May 8, 2015 at the Parc des Princes stadium in Paris. AFP PHOTO /
FOTO: AFP/AFP

Ždrijeb nogometne Lige prvaka spojio je Paris Saint-Germain i Malmö, aktualni i prvi klub Zlatana Ibrahimovića, u istoj skupini, a ‘posljedice’ toga već je počeo osjećati švedski predstavnik.

Naime, nedugo nakon što je Malmö, koji je preko škotskog prvaka Celtica izborio grupu Lige prvaka, izvučen u istoj skupini A sa PSG-om, Real Madridom i Šahtarom, službena internetska stranica kluba pala je pod naletima navijača željnih vijesti kada će Ibrahimović sa francuskom momčadi stići u grad.

Ibrahimovićev san

“Imali smo puno ulaza na stranicu odmah po završetku ždrijeba, pritisak je bio velik”, objasnio je Reutersu Peter Ahlander, prvi čovjek kluba zadužen za komunikaciju, što se dogodilo sa stranicom koja niti dvanaestak sati kasnija nije radila na očekivno brz način.

I sam Ibrahimović je putem profila na Facebooku objavio da je povratak u rodni grad njegov san i da je prava šteta što cijeli grad neće stati na stadion.

Ibrahimovic facebook

Siguran je pritom da će se buka sa njega čuti diljem grada, a da će tako vjerojatno i biti dokazuje nestrpljenje navijača da vide nogometaša koji je ondje napravio prve profesionalne korake u blistavu karijeru.