Zlatan je na presici opet pričao ono o čemu najviše voli, koliko je on genijalan

Švedska se za mjesto na Europsko prvenstvu bori s Danskom

FOTO: Screenshot

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović tijekom presice uoči dokvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo u Francuskoj govorio je ono o čemu najviše voli govoriti – koliko je on fenomenalan nogometaš.

Na pitanje novinara što za njega znači nastup na Euru i što misli o komentarima da mu se bliži kraj karijere dao je odgovor u svom stilu.

Želi na Euro

“Volio bih nastupiti na Euru u Francuskoj. Sada već četvrtu sezonu igram tamo i imat ću prekrasne uspomene kada napustim tu zemlju. Stavio sam Švedsku na nogometnu mapu svijeta, a sada i Francusku. Sretan sam zbog toga”, izjavio je Zlatan pa se osvrnuo na činjenicu da neki smatraju da mu se bliži kraj karijere.

“U deset, jedanaest prvenstvenih utakmica, skupio sam devet golova i pet asistancija. Po toj statistici bolji sam nego ranije. Ako sam star i postajem sve lošiji, zamislite da sam dobar i mlad što bi tek tada radio”, odgovorio je Zlatan kritičarima.


Podsjetimo, Švedska će se za mjesto na Europskom prvenstvu boriti u dvije utakmice s Danskom. Prva se igra u subotu, a uzvrat je u utorak.