Zoran Mamić očekuje sličan Molde, brži Dinamo, manje pogrešaka i pobjedu

"Molde ima dobar rezultat, ne treba previše napadati i riskirati", misli Mamić

12.04.2015., Koprivnica – MAXtv, Prva HNL, 28. kolo, NK Slaven Belupo – GNK Dinamo. Zoran Mamic Photo: /
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Nogometaši Dinama odradili su trening na stadionu Aker po dolasku u Norvešku gdje će protiv Moldea u uzvratnoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka tražiti prolazak dalje nakon maksimirskih 1-1 iz prvog susreta. Dvoboj koji se igra u utorak s početkom u 19 sati iz Norveške je najavio trener hrvatskih prvaka Zoran Mamić:

“Čeka nas drugih 90 minuta ovog ogleda s Moldeom i nadamo se da ćemo za toliko riješiti pitanje prolaska. Cijenimo Molde, osvojili su tri naslova u zadnje četiri godine, kvalitetna su momčad, ali očekujemo pobjedu i prolaz.”

Upitan kakav Molde očekuje, Mamić je kazao:

“Teško je reći kako će Molde igrati, ali očekujemo da igraju slično kao u Zagrebu. Imaju dobar rezultat, ne trebaju previše napadati i riskirati, no vidjet ćemo sutra.”

Savršena umjetna trava

Možda i važnije od toga kakvog suparnika očekuje, za Dinamovog stratega bilo je kakvu izvedbu svojih igrača može najaviti, odnosno što promijeniti u odnosu na zagrebačku utakmicu.

“Moramo biti puno brži, trčati više nego u Zagrebu kao i više pucati kada smo na rubu kaznenog prostora. Jednostavno moramo raditi manje tehničkih pogrešaka. Siguran sam da ćemo u tim stvarima u utorak biti bolji. Ovo što sam rekao, o manjem broju tehničkih pogrešaka i brzoj igri, će možda biti lakše jer nas čeka umjetna trava koja je stvarno savršena”, zaključio je Mamić.