Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.
FOTO: Aleksandar Selak

S1 recenzija

Lash lift je trenutačno najtraženiji tretman za uređivanje trepavica. Napravila sam ga i evo kako to izgleda po koracima

Sastoji se od uvijanja i bojanja trepavica, a radila sam ga u Manuela Picard baru

S1 recenzija

S1 recenzija Lash lift je trenutačno najtraženiji tretman za uređivanje trepavica. Napravila sam ga i evo kako to izgleda po koracima

Sastoji se od uvijanja i bojanja trepavica, a radila sam ga u Manuela Picard baru

FOTO: Aleksandar Selak

Moja rutina šminkanja izgleda otprilike ovako: DD obojena krema sa zaštitnim faktorom 50, tekući korektor na podočnjake, slavni YSL Touche Éclat osvjetljivač, nevidljivi ruž s tek mrvicom pigmenta i kremaste rumenilo najčešće u ružičastoj boji. Maskaru ne koristim već godinama bez obzira na to što oči izgledaju daleko bolje s njom. Jedan od razloga je lijenost oko uklanjanja, a drugi je taj što ako se tijekom dana razmaže, podočnjaci izgledaju još kritičnije nego što to stvarno jesu. Često kažem da ću to promijeniti, ali to se i dalje ne događa. Zato je lash lift tretman idealan za mene, a u posljednje vrijeme je opet jako tražen, tako su mi rekli u poznatom zagrebačkom brow baru Manuela Picard.

Kao što sam objasnila, njegujem prirodan look i više sam pobornik onog da se i vidi neka nepravilnost nego da budem zažbukana i zapečena nekim puderom u kamenu. Iz tog razloga mi je trend ugradnje trepavica, možda nešto najluđe što se dogodilo u svijetu ljepote, a rezultat koji viđam češće je crna lepeza na očima i jedina stvar koja se ističe na licu. To po mojem mišljenju sigurno ne bi trebala biti njihova uloga, ali pretjerivanje nam je očito urođeno.

LASH LIFT TRETMAN SE SASTOJI OD 8 KORAKA

Lash Lift originalan je i inovativan način produljivanja trepavica, kojima se povećava opseg i naglašava prirodni izgled trepavica. Prirodna njega keratinom, vitaminima i proteinima produljuje i podebljava trepavice istovremeno uvijajući ih, a sam tretman traje do sat vremena.

Prvi korak su konzultacije s klijentom, drugi korak čišćenje trepavica

Postavljanje silikonskih jastučića i uvijanje trepavica uz pomoć prirodnog ljepila

Češljanje i uvijanje trepavica na kalup

Nanošenje 1.faze Lash Lifta koja na trepavicama stoji 10 minuta i podiže trepavice

Nanošenje Lash Lift 2.faze za stvaranje volumena i fiksiranje koja stoji 5 minuta

Bojenje trepavica, intenzivnom i postojanom bojom za trepavice

Uklanjanje boje i nanošenje Lash Lift 3.faze koje sadrži ulje i hrani trepavice vitaminima i keratinom

Finalni look i trep trep

Dojmovi

Kao što sam već napisala, tretman traje do sat vremena. Cijelo vrijeme držite oči zatvorene i strpljivo čekate kraj, a preporučuje se ne močiti trepavice 24 sati ni gužvati ih u jastuk. Ja sam jedna od onih koja krvnički trlja oči kad je svrbe, ali sam skulirala i više od 24 sata. Moram napomenuti da tretman nije najugodniji na svijetu, ali efekt je odličan i tu se vraćamo na onu da se zbog ljepote može malo trpjeti. Cijena tretmana je 37 eura, a efekt bi mogao potrajati 6 do 8 tjedana. Trep.