Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Super1 Advent

Super1 Advent Danas u našem Adventskom Giveawayju: menstrualna čašica poznatog brenda

Za bezbrižne one dane u mjesecu

FOTO: TMG CREATIVE

Osamnaestim danom u prosincu došlo je vrijeme da otvorimo novi prozorčić na našem Adventskom Giveaway kalendaru. Sada se već nadamo da je to postalo i dio vaše rutine, no za one koji još nisu uhvatili ritam, svejedno ćemo istaknuti mali podsjetnik. Kao veliki obožavatelji božićnih blagdana i darivanja, odlučili smo čitatelje nagrađivati poklonima koje smo pripremili u suradnji s partnerima. Tako svaki dan u 09:00 sati otvaramo novi adventski prozorčić te objavljujemo najnoviji nagradni natječaj koji će biti aktivan 72 sata. Nakon njegova isteka, sretne ćemo dobitnike kontaktirati putem Instagram profila. Evo što danas imate priliku osvojiti.

Intimina Ziggy Cup™ 2

Aleksandar Selak

Ojačan i fleksibilan materijal, tanak poput latice, lako se prilagođava svačijem obliku tijela, tako da ga uopće ne možete osjetiti – sve to čini ovu čašicu najudobnijim odabirom menstrualne zaštite. Ziggy Cup 2 pruža samopouzdanje u svakoj situaciji, a novi rebrasti jezičak omogućuje njezino jednostavno uklanjanje bez prolijevanja. Čašica Ziggy Cup 2 izrađena je u cijelosti od 100 posto medicinskog silikona, zbog čega je potpuno sigurna za tijelo. Radi se o ekološki prihvatljivom rješenju jer se može koristiti do dvije godine što značajno smanjuje menstrualni otpad.

Prijavi se na natječaj

#1 Zaprati Super1 Instagram profil i provjeravaj nove objave svakog jutra.

#2 Lajkaj objavu s poklonom koji želiš osvojiti.

#3 Zaprati na Instagramu partnera s kojim će te Super1 možda nagraditi.

#4 Provjeri jesi li među dobitnicima 72h nakon objave.

Koje smo prozorčiće otvorili, koji natječaji su aktualni, a koji tek slijede, možeš provjeriti na službenoj stranici Adventskog Giveawayja ovdje.

Detaljna Pravila nagradnog natječaja možete pronaći ovdje.