Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Super1 Advent

Super1 Advent Danas u našem Adventskom Giveawayju: pet krema za zimsku njegu lica

Darujemo pet sretnih dobitnika

FOTO: TMG CREATIVE

Na našem službenom Super1 Instagram profilu otvorili smo i sedamnaesti prozorčić Adventskog Giveaway kalendara te vas usput podsjećamo da će naše blagdansko darivanje trajati sve do 24. prosinca. Svaki dan u 09:00 sati otvaramo novi adventski prozorčić te objavljujemo najnoviji nagradni natječaj koji će biti aktivan 72 sata. Nakon njegova isteka, sretne ćemo dobitnike kontaktirati putem Instagram profila. Poklone dijelimo u suradnji s našim partnerima, a danas ćemo obradovati pet dobitnika.

Avene Tolérance Hydra-10

Aleksandar Selak

‘Manje je više’ posebno vrijedi za osjetljivu i dehidriranu kožu, a ova krema sastoji se od 10 sastojaka koji su dovoljni za potpunu njegu kože lica i 48-satnu hidrataciju. Nova hidrirajuća njega obogaćena je hijaluronskom kiselinom čija formula intenzivno hidrira kožu. Tolèrance HYDRA-10 krema pomaže poboljšanju prirodne vlažnosti kože i vraća osjećaj udobnosti. Ugodna i hranjiva tekstura ove kreme za lice, bez masnog je učinka dok Sterile Cosmetic® pumpica na tubi savršeno štiti formulu.

Prijavi se na natječaj

#1 Zaprati Super1 Instagram profil i provjeravaj nove objave svakog jutra.

#2 Lajkaj objavu s poklonom koji želiš osvojiti.

#3 Zaprati na Instagramu partnera s kojim će te Super1 možda nagraditi.

#4 Provjeri jesi li među dobitnicima 72h nakon objave.

Koje smo prozorčiće otvorili, koji natječaji su aktualni, a koji tek slijede, možeš provjeriti na službenoj stranici Adventskog Giveawayja ovdje.

Detaljna Pravila nagradnog natječaja možete pronaći ovdje.