Top recepti
Top recepti Carbonara sa slanutkom, keksi s pistacijom i još nekoliko razloga zašto obožavamo Molly Baz
Američka kuharica čije recepte redovito rekreiramo
Piše

Piše
S radom američke kuharice Molly Baz, koja je karijeru izgradila u New Yorku radeći na razvijanju recepata za Bon Appétit, kratko smo vas upoznali kroz našu rubriku rekreiranja viralnih gastro uspješnica. Njezine pogačice s cheddar sirom i datuljama prilično su nam se svidjele, ali s obzirom na to da već dulje pratimo njen rad, to nas nije iznenadilo. Sa suprugom se nedavno preselila u Los Angeles i pokrenula YouTube kanal kroz koji na tjednoj bazi dijeli recepte sa svojim pratiteljima. To što ima jednu od najljepše uređenih kuća koje smo ikad vidjeli samo je dodatni bonus, ali ono zbog čega Molly volimo je to što u receptima doista ne koristi pretjerano egzotične sastojke koje je nemoguće nabaviti. A opet, okus jela joj je uvijek na visokoj razini.
View this post on InstagramNjezinu prvu kuharicu, Cook This Book, iz koje i preuzima većinu recepata za YouTube kanal, iskreno vam preporučujemo kao investiciju koju nećete požaliti; jednostavna juha od rajčice s dodatkom puno mladog luka i slatkog vrhnja, keksi s čokoladom, halvom i pistacijom i orzo tjestenina s limunom samo su neka od jela koja ćete unutra pronaći. Upravo je najavila lansiranje nove kuharice, More Is More, a dok čekamo da je primimo u ruke, u nastavku vam donosimo neke od video recepata koje možete isprobati već sada.
Juha od rajčice s mladim lukom
Bolognese od bijelog graha
Carbonara sa slanutkom i chorizom
Keksi s čokoladom, halvom i pistacijom