GASTRO

Imamo pet lakih recepata za krepki i ukusni ajngemahtec

Pileći ujušak 26.09.2018., Zagreb - Fini domaci ujusak.
Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL

Ovu juha od pilećih iznutrica i korjenastog povrća sa žličnjacima posebno godi zimi

Tijekom zimskih mjeseci za ručak volimo krepka, topla jela na žlicu koja će nas u trenu zagrijati. A jedno od omiljenijih jela iz tog spektra svakako je i slavni ajngemahtec ili ujušak. Ova juha od pilećih iznutrica i korjenastog povrća sa žličnjacima podsjeća nas na djetinjstvo, a u njoj podjednako uživamo i u odrasloj dobi. U slučaju da vas je već samo čitanje ovih rečenica natjeralo da poželite tanjur ajngemahteca, predlažemo vam isprobate jedan od detaljnih video recepata koje vam donosimo u nastavku i sami ga napravite, baš onako kako volite.