GASTRO

Nakon svega, jede nam se varivo. Pronašli smo neke popularne recepte

Poznata jela na žlicu isprobajte u novim, drugačijim varijantama 

FOTO: Brooke Lark

Poznata jela na žlicu isprobajte u novim, drugačijim varijantama

Nakon blagdanskog raskošnog stola, ne razmišljamo dalje od juhe ili nekog ukusnog variva. Najčešće smo ih jeli u djetinjstvu, a danas tek s vremena na vrijeme zimi skuhamo poriluk ili grah i repu. Uz provjerene stvari, volimo isprobavati i nove pa smo posegnuli za receptima koji su jedni od popularnijih na internetu.

Među njima se našla njujorška chefica Alison Roman s čak dva začinski pomalo egzotična, Gordon Ramsay koji je svoje varivo s morskim plodovima ove godine pripremio u Rovinju, a za ljubitelje mesa tu je još nekoliko recepata s janjetinom i junetinom. Pozorno pratite recepte i ukusan obrok neće izostati.

Varivo s janjetinom

Varivo s morskim plodovima

Varivo sa slanutkom i kokosovim mlijekom

Pikantno varivo s bijelim grahom

Varivo sa sporo kuhanom junetinom