GASTRO

Ništa nam ne može uljepšati dan toliko kao vrući komad sočnog quichea. Evo kako ga pripremiti

Ili kako što bezbolnije uključiti povrće u svoju prehranu

FOTO: Unsplash

Ili kako što bezbolnije uključiti povrće u svoju prehranu

S dolaskom proljeća ponuda u trgovinama i na tržnicama postaje znatno bogatija, a s obzirom na to da svi vodimo više-manje kaotične živote ispunjene poslom i obavezama, ponekad nam je zaista teško u prehranu uključiti dovoljno voća i povrća. Danas vam stoga donosimo nekoliko recepata za svima omiljen quiche, jelo koje je u osnovi pečeni nadjev punjen povrćem poput špinata, mladog luka i poriluka, a kojim ćete u svoju prehranu (bezbolno) prokrijumčariti dovoljnu količinu nutrijenata za zdravo funkcioniranje organizma. Pokušali smo pronaći što jednostavnije recepte, a na listu smo uključili i dva veganska recepta za čiju pripremu nećete trebati koristiti jaja. Dobar tek!